home      béatrice boucher      consulten      cursussen      lezingen & workshops      artikelen      links
bar
 

bar

over astrologie

vlag 2vlag 1


Zover wij weten, heeft de mens altijd al gezocht naar wie hij is en naar de betekenis van zijn leven. Door het observeren van de sterren ontdekte hij de verbanden tussen de bewegingen aan de hemel en die op aarde, in het bijzonder die in zijn eigen leven.


In de moderne astrologie is de geboortehoroscoop een middel tot bewustwording, een blauwdruk van een potentieel. Deze symbolische kaart reikt een sleutel aan waarmee we de weg kunnen vinden naar wie wij zijn en kunnen worden. Want niet alleen worden wij beïnvloed door onze omgeving en door onze opvoeding, maar ook door de kosmische krachten zoals door de astrologie beschreven. De wijze waarop wij op al deze krachten reageren en de mate waarin wij bewust kunnen veranderen, maakt ons uniek.


Je kunt een afspraak met mij maken voor een astrologisch consult. Dit consult is een gelegenheid tot bespiegeling van deze onderwerpen. Het is een gesprek waarin jouw horoscoop het uitgangspunt is en jouw vragen centraal staan.


Klik op consulten voor meer informatie hierover.

 

over mezelf

b In Parijs geboren (1956), sinds 1976 woon ik in Nederland waar ik vrijwel gelijk in aanraking kwam met de humanistische en transpersoonlijke astrologie van Dane Rudhyar. Ik studeerde eerst af aan de Sociale Academie, werkte o.a. in de crisis-hulpverlening en de voorlichting. Ik volgde intussen de astrologielessen van Leida Arps, de intuitieve workshops bij Carolyne Conger, de jaartraining Voice Dialogue van Robert Stamboliev en uiteindelijk haalde ik het diploma van de Faculty of Astrological Studies in England waar ik sindsdien als distance learning tutor werk.


Vanuit Arnhem geef ik consulten, workshops en lezingen, en ben al meer dan 30 jaar een 'student van de Oude Wijsheid' in het bijzonder van de zielsgerichte astrologie (Bailey).

Voor het maken van een afspraak kun jij mij per e-mail of telefonisch bereiken.

Noot: sinds 2020 tot 'nader orde' zijn alle consulten per skype - voor meer zie consulten

 

'Met iedere nieuwe taal verwerft men een nieuwe ziel'
- Heinrich Heine, dichter -

contact

Béatrice Boucher, Diplom. Faculty of Astrol. Studies London | Parkstraat 110-a | 6828 JM Arnhem | Nederland

0031(0)26 443 78 52 | information@icaquarius.nl

Lid van Astrologische Associatie ASAS
AVG - privacyreglement - IC Aquarius